Zoeken

Beheer door Immo Bia.

Efficiënt, transparant en correct patrimoniumbeheer. De mate waarin meerwaarde wordt gecreëerd is afhankelijk van degelijk beheer, en daar helpen wij u graag bij. Ons belangrijkste doel is service op maat van de klant op álle vlakken : financieel, technisch en administratief. 

Contacteer ons vrijblijvend voor een gedetailleerde offerte.

Gent Studentenhuis
240 m² 105 m²

GentStudentenhuis

In dit schitterende studentenhuis zijn 6 studentenstudio's ondergebracht, waarvan 3 studio's voor 2 personen en 3 studio's voor bewoning door 1 student.

Alle studio's beschikken over een aparte badkamer (douche-lavabo-toilet) en een keuken. De grote studio's hebben een aparte slaapkamer.

Dit studentenhuis heeft een conformiteitstattest en is conform alle verplichte brandvoorschriften. Indien u kandidaat-huurder bent, kunt u ons steeds contacteren. Indien u in de nabije toekomst een kamer of studio zoekt, kunt u zich via het contactformulier op de wachtlijst laten plaatsen.

Indien u zelf eigenaar bent van een dergelijk pand, maar het beheer en de opvolging toch veel energie en tijd vergen, staan wij steeds klaar deze opvolging voor u te verzorgen.

Contacteer ons voor een offerte op maat van uw behoeftes!

Gent Studentenhuis
220 m²
7

GentStudentenhuis

In dit schitterende studentenhuis zijn 3 studio's en 4 studentenkamers gelegen. Immo Bia is gespecialiseerd in het beheer en exploitatie van dergelijke panden.
Studio's beschikken over eigen badkamer (douche-lavabo-toilet) en een privé kitchenette.
Kamers beschikken over lavabo en privé kitchenette. Op elk verdiep bevindt zich een toilet. De douche (te delen met 4 personen) is gelegen op de 1ste verdieping (vernieuwd 2016).
Alle brandvoorschriften conform en in orde volgens de huidige wetgeving. Indien u kandidaat-huurder bent, kunt u steeds de pagina 'huren" raadplegen om te zien welke kamers of studio's beschikbaar zin. Indien u in de nabije toekomst een kamer of studio zoekt, kunt u zich via het contactformulier op de wachtlijst laten plaatsen.

Indien u zelf eigenaar bent van een dergelijk pand, maar het beheer en de opvolging toch veel energie en tijd vert, staan wij steeds klaar deze opvolging voor u te verzorgen. Kontakteer ons voor een offerte op maat van uw behoeftes!