Zoeken

Dat wat een woning zo uniek maakt is vaak een geheel van grotere én kleinere aspecten. Zonlicht, lichtinval, rust, ligging, groen, ruimte of gezelligheid. Het is vaak – meer nog dan de prijs- een gevoel dat de koper leidt. Want een woning is meer dan de ligging, oppervlakte, graad van afwerking en prijs. Een woning, daar gaat u leven, dat wordt uw thuis. Daar richt Immo Bia zich op. Villa, gezinswoning of appartement ? Kantoor, garage of opbrengsteigendom ? Grasduint u hier in ons aanbod en maak vrijblijvend een afspraak voor meer informatie.

Lede Bedrijfsruimte
€ 279.500
235 m² 397 m²

LedeBedrijfsruimte

Bent u op zoek naar een uitstekende opslagruimte in Lede ? Zoek niet verder ! Wij presenteren u een fantastische kans om uw bedrijf uit te breiden met deze stockage unit in Lede. Deze opslagruimte is strategisch gelegen in het centrum van Lede en gemakkelijk bereikbaar.

De opslagruimte biedt voldoende mogelijkheden voor al uw opslagbehoeften. Het magazijn is ingedeeld in : een groot magazijn (125m²) en een kleiner magazijn (50m²) onderling verbonden maar beiden apart te betreden via een (vernieuwde) sectionaal poort - een mezzanine (ca 60m²) met een vaste en comfortabele trap - een gedeeltelijk overdekte buitenstockage.

De locatie is gemakkelijk bereikbaar met een vrachtwagen of camionette en biedt voldoende parkeergelegenheid. Bovendien is er een toilet, stromend water en verwarming aanwezig.

Mis deze unieke kans niet om een interessante KMO-unit te kunnen kopen in het hart van Lede. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een bezoek!