Zoeken

Kiezen voor nieuwbouw is altijd een rendabele keuze ! Gebouwd volgens de recentste normen en steeds conform op vlak van isolatie en ventilatie. 

Bent u op zoek naar een nieuwbouwappartement of -woning afgewerkt met een hoogstaande kwaliteit op een topligging? 

Contacteer ons vrijblijvend en wij zoeken samen naar de perfecte invulling van uw wensen!

Aalst Appartement

AalstAppartement

Nieuwbouwprojekt 'Residentie Gaby' bestaande uit 14 appartementen en 17 autostaanplaatsen. De ruime en lichtrijke appartementen beschikken allemaal over een aangename leefruimte incl open keuken, 1 of 2 slaapkamers, badkamer, apart toilet, een berging en een aangenaam terras. Er zijn 2 ingangen en 2 liften in het gebouw. Alle appartementen worden afgewerkt met kwalitatieve materialen naar keuze.

Residentie wordt zo gebouwd dat maximale lichtinval en privacy van de bewoners gerespecteerd worden!

Oosterzele Appartement

OosterzeleAppartement

Residentie Laurus, een hedendaagse nieuwbouwproject, gelegen in de dorpskern van Oosterzele, omvat 13 luxueuze appartementen. Mogelijkheid om de gelijkvloerse appartementen om te vormen naar kantoor- of praktijkruimte.

Op de 1ste, 2de en 3de verdieping bevinden zich telkens 3 appartementen : een 2-slaapkamer doorzonappartement, een 1-slaapkamerappartement en een 2-slaapkamerappartement met 2 badkamers. Op de bovenste verdieping bevinden 2 penthouses, beiden met 2 slaapkamers en 1 penthouse met 2 badkamers. Lift in het gebouw. 13 autostaanplaatsen gelegen achter het gebouw.

Zeer interessante ligging vlakbij de N42 (verbindingsweg Wetteren en Geraardsbergen) en op 3.5km van de autosnelweg E40 (op/afrit Wetteren).