Zoeken

Dat wat een woning zo uniek maakt is vaak een geheel van grotere én kleinere aspecten. Zonlicht, lichtinval, rust, ligging, groen, ruimte of gezelligheid. Het is vaak – meer nog dan de prijs- een gevoel dat de koper leidt. Want een woning is meer dan de ligging, oppervlakte, graad van afwerking en prijs. Een woning, daar gaat u leven, dat wordt uw thuis. Daar richt Immo Bia zich op. Villa, gezinswoning of appartement ? Kantoor, garage of opbrengsteigendom ? Grasduint u hier in ons aanbod en maak vrijblijvend een afspraak voor meer informatie.

Denderwindeke Bouwgrond
€ 164.900
774 m²

DenderwindekeBouwgrond

Deze adembenemende bouwgrond biedt een unieke kans om jouw droomhuis te realiseren in een vredige omgeving. Met een oppervlakte van 774m² heb je voldoende ruimte om een comfortabele en ruime halfopen bebouwing te bouwen, omgeven door groen én met een spectaculair zicht op de velden.

De bouwgrond zelf is gelegen in een rustige straat, weg van drukte en lawaai. De omgeving biedt voldoende privacy zodat je in alle rust kan genieten van je eigen stukje paradijs.

Met deze bouwgrond krijg je ook de vrijheid jouw eigen architecturale visie tot leven te brengen. Of je kiest voor een modern huis, een charmante cottage of een minimalistische aanpak, de mogelijkheden zijn eindeloos. De oppervlakte van 774m² biedt voldoende ruimte voor een mooie tuin, een moestuin, speelterrein voor kinderen of een zwembad.

De ligging van de bouwgrond is ook zeer gunstig. Op korte afstand vind je alle nodige voorzieningen, zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. Daarnaast is Denderwindeke interessant gelegen vlakbij Ninove en met goede verbindingen naar Brussel.

Kortom, deze bouwgrond van 774m² biedt een zeldzame kans om jouw ideale (t)huis te bouwen in een rustige en landelijke omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op en laat je dromen werkelijkheid worden!