Zoeken

Dat wat een woning zo uniek maakt is vaak een geheel van grotere én kleinere aspecten. Zonlicht, lichtinval, rust, ligging, groen, ruimte of gezelligheid. Het is vaak – meer nog dan de prijs- een gevoel dat de koper leidt. Want een woning is meer dan de ligging, oppervlakte, graad van afwerking en prijs. Een woning, daar gaat u leven, dat wordt uw thuis. Daar richt Immo Bia zich op. Villa, gezinswoning of appartement ? Kantoor, garage of opbrengsteigendom ? Grasduint u hier in ons aanbod en maak vrijblijvend een afspraak voor meer informatie.

Merksem Appartement
€ 149.900
77 m²
1

MerksemAppartement

Interessant gelegen appartement in Merksem, aan de rand van Antwerpen. Kleinschalig appartementsgebouw met slechts 3 appartementen.

Dit appartement is gelegen op de 1ste verdieping en beschikt over een inkomhal, ruime zit- en eetplaats, de keuken met aangrenzend zonnig terras, de badkamer en een grote slaapkamer. Tevens horen bij dit appartement 2 privatieve bergingen, die gelegen zijn in de kelder van het gebouw.
De keuken is basic ingericht en de badkamer op te frissen.
Interessante troeven : centrale ligging, hoogrendementsbeglazing, centrale verwarming, +/-5 km van Antwerpen centrum

Aalst Woning
€ 298.500
238 m²
3

AalstWoning

Woning (halfopen) met 3 slaapkamers en grote praktische garage/magazijn en tuin.
Op het gelijkvloers treffen we de inkomhal, een ruime en lichtrijke leefruimte, de keuken, het toilet en de grote veranda met directe toegang tot de garage (dewelke ook als magazijn kan gebruikt worden).
Op de verdieping vinden we 3 slaapkamers en een badkamer.
Deze op te frissen woning is zeer interessant gelegen nabij het centrum van Aalst en makkelijk bereikbaar via verschillende invalswegen.