Zoeken

Dat wat een woning zo uniek maakt is vaak een geheel van grotere én kleinere aspecten. Zonlicht, lichtinval, rust, ligging, groen, ruimte of gezelligheid. Het is vaak – meer nog dan de prijs- een gevoel dat de koper leidt. Want een woning is meer dan de ligging, oppervlakte, graad van afwerking en prijs. Een woning, daar gaat u leven, dat wordt uw thuis. Daar richt Immo Bia zich op. Villa, gezinswoning of appartement ? Kantoor, garage of opbrengsteigendom ? Grasduint u hier in ons aanbod en maak vrijblijvend een afspraak voor meer informatie.

Wichelen Woning
€ 185.000
140 m² 160 m²

WichelenWoning

Deze charmante rijwoning aan de oevers van de Schelde in Wichelen biedt een unieke kans voor renovatie. De schitterende locatie ademt een sfeer van rust en sereniteit, terwijl het toch slechts op een steenworp afstand ligt van het centrum van Wichelen.
Deze woning biedt op het gelijkvloers een praktisch afgewerkte slaapkamer, een zitruimte, keuken en badkamer. Op de 1ste verdieping vinden we een aangename leefruimte met een spectaculair zicht op de Schelde en een 2de slaapkamer. Een 3de zeer ruime slaapkamer vinden we op het 2de verdiep. Een achtergelegen tuin maakt het plaatje helemaal af.
Voor de woning is de renovatieplicht van toepassing, deze houdt in dat u als koper de woning naar minimaal energielabel D dient te brengen binnen de 5 jaar na aankoop.
Absoluut een woning met zeer veel potentieel ! Contacteer ons voor een bezoek of meer info !