Kopen

Locatie

Adres Heirebaan
Plaats Denderwindeke
Faciliteiten Nabij winkels en school

DenderwindekeBouwgrond

€164.900

Deze adembenemende bouwgrond biedt een unieke kans om jouw droomhuis te realiseren in een vredige omgeving. Met een oppervlakte van 774m² heb je voldoende ruimte om een comfortabele en ruime halfopen bebouwing te bouwen, omgeven door groen én met een spectaculair zicht op de velden.

De bouwgrond zelf is gelegen in een rustige straat, weg van drukte en lawaai. De omgeving biedt voldoende privacy zodat je in alle rust kan genieten van je eigen stukje paradijs.

Met deze bouwgrond krijg je ook de vrijheid jouw eigen architecturale visie tot leven te brengen. Of je kiest voor een modern huis, een charmante cottage of een minimalistische aanpak, de mogelijkheden zijn eindeloos. De oppervlakte van 774m² biedt voldoende ruimte voor een mooie tuin, een moestuin, speelterrein voor kinderen of een zwembad.

De ligging van de bouwgrond is ook zeer gunstig. Op korte afstand vind je alle nodige voorzieningen, zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. Daarnaast is Denderwindeke interessant gelegen vlakbij Ninove en met goede verbindingen naar Brussel.

Kortom, deze bouwgrond van 774m² biedt een zeldzame kans om jouw ideale (t)huis te bouwen in een rustige en landelijke omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op en laat je dromen werkelijkheid worden!

Vrij vanaf: Onmiddellijk beschikbaar