VK 18059

Beerse villa


€ 595.000

  • 580 m2
  • 6

Beerse villa


Deze instapklare villa, residentieel en zeer rustig gelegen in een groene woonomgeving, werd gebouwd in 1980 en volledig gerenoveerd in 2006. De villa wordt omgeven door een mooi aangelegde tuin met vijver en is volledig omheind (geen inkijk).

Op het gelijkvloers bevindt zich de inkomhal/traphal, de grote lichtrijke living met gascassette en parket, een volledig ingerichte keuken met kookeiland, een ruime veranda met zicht op tuin achteraan, het bureel, het gastentoilet, de dubbele garage met sektionaal poort, een technische ruimte en een doucheruimte met sanitair.

Tevens is er een personenlift aanwezig in het gebouw (5pers).

Op het 1ste verdiep zijn er 2 slaapkamers met eigen sanitair en een grote praktische werkruimte/kantoor (mogelijk opsplitsbaar in 2 slaapkamers) met eigen badkamer en toegang tot het riante dakterras.

Op de 2de verdieping bevinden zich 2 grote slaapkamers met sanitair.

Zeer interessante ligging vlakbij de N12 (Antwerpen-Turnhout) en de oprit Beerse (E34). Gelegen op 1.5km van de dorpskern van Beerse en +/- 8km van Turnhout centrum.

Mogelijkheid tot aankoop van het nieuwe bijgebouw (kantoor/magazijn 330m²), gelegen op een terrein van 1.034m². Prijs 395.000€.

VK 18058

Beerse kantoor


€ 395.000

  • 330 m2
  • 0

Beerse kantoor


Uitstekend gelegen kantoorgebouw met opslagruimte aan de rand van Industriezone-Zuid te Beerse.

Op het gelijkvloers bestaat het pand uit 205m² kantoor- en opslagruimte, een groot bureel met mogelijkheid tot inrichten van een keuken en/of sanitaire voorzieningen. Achteraan archief/magazijn/opslagruimte met een praktische, hoge sektionaal inrijpoort.

De verdieping bestaat uit 125m² kantoorruimte met grote lichtkoepels voor natuurlijk lichtinval.

Extra troeven : het domein is volledig omheind en biedt uitgebreide parkeermogelijkheden.

Extra bijgebouw (apart) voor fietsenberging, opslagruimte, rookruimte ...

Zeer interessante ligging omwille van vlotte bereikbaarheid en nabijheid van de industrieparken.

VK 18056

Turnhout handelspand


€ 249.000

  • 100 m2
  • 0

Turnhout handelspand


Winkel gelegen nabij centrum Turnhout (slechts 500m van de Grote Markt) en recht tegenover het treinstation en de verzamelplaats van bussen. Zeer goed draaiende winkel, momenteel verhuurd als buurtwinkel. 

Het pand werd volledig ingenomen door winkelruimte en een kleine stockage/keuken achteraan.

Zeer interessante investeringseigendom. Topligging!

Alle panden werden geladen