Terug naar overzicht

Ref. VK 140502

Bouwgrond

Deze adembenemende bouwgrond biedt een unieke kans om jouw droomhuis te realiseren.
Met een oppervlakte van 774m² heb je voldoende ruimte om een comfortabele en ruime halfopen bebouwing te bouwen, omgeven door groen én met een spectaculair zicht op de velden.
De bouwgrond zelf is gelegen in een rustige straat, wag van drukte en lawaai. De omgeving biedt voldoende privacy zodat je in alle rust kan genieten van je eigen stukje paradijs.
Met deze bouwgrond krijg je ook de vrijheid jouw eigen architecturale visie tot leven te brengen. Of je kiest voor een modern huis, een charmante cottage of een minimalistische aanpak, de mogelijkheden zijn eindeloos. De oppervlakte van 774m² biedt voldoende ruimte voor een mooie tuin, een moestuin, speelterrein voor kinderen of een zwembad.
De ligging van de bouwgrond is ook zeer gunstig. Op korte afstand vind je alle nodige voorzieningen, zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. Daarnaast is Denderwindeke interessant gelegen vlakbij Ninove en met goede verbindingen naar Brussel.
Kortom, deze bouwgrond van 774m² biedt een zelfzame kans om jouw ideale (t)huis te bouwen in een rustige en landelijke omgeving.
Neem vandaag nog contact met ons op en laat je dromen werkelijkheid worden!
 

€ 174.000

Bebouwing
Halfopen

Prijs
€ 174.000

Totale opp. grond
774 m²

Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven

Neem contact op met onze vertegenwoordiger

Sabrina

Gsm nr.: +32 470 03 31 39

E-mail: sabrina@immobia.be

Locatie

Heirebaan 57
9400 Denderwindeke