Over ons

Energiek

Motivatie, inspiratie en een positieve energieke ingesteldheid zijn de basisingrediënten van een mooi begin.

De vastgoedmarkt is de afgelopen jaren een zeer complex gegeven geworden. We staan u graag bij om uw dossier zo helder mogelijk te maken, op zowel administratief, technisch of juridisch vlak. Uiteraard dit alles binnen de wettelijke bepalingen en regels.

Contacteer ons vrijblijvend met elke vastgoedvraag die u heeft!

Transparant

Wat zijn de mogelijkheden met mijn pand ? Wat is de actuele waarde ? Een vlotte verkoop begint altijd met een correcte waardebepaling. Wij komen graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvende schatting om een marktconforme prijs van uw vastgoed te bepalen. Als erkend vastgoedmakelaar zijn we een meerwaarde voor zowel koper als verkoper, huurder als verhuurder of eigenaar van een investeringspand. Ook moeilijke dossiers trachten we met onze marktkennis, ervaring en gedrevenheid tot een goed eind te brengen.

Mensen correct informeren en op elk moment duidelijkheid scheppen in een dossier is voor ons cruciaal.

Immo Bia werkt volgens het principe 'no cure no pay'. We stellen alles in het werk om een geschikte koper te vinden voor uw vastgoed, waarbij commissieloon enkel verschuldigd is bij realisatie van de verkoop.

Persoonlijk

Hoe en waar wilt u wonen ? Hoe ziet uw omgeving, straat, woning eruit ? Wat zijn uw verlangens en verwachtingen ? Het vinden van de juiste antwoorden op deze vragen én het vinden van de juiste woning voor u is onze passie.

De huizenmarkt is niet zomaar een spectrum van daken. Jaren later weerspiegelt uw huis nog steeds uw smaak. Tegelijk moet uw huis uw THUIS zijn. Deze verwachtingen vereisen een gepersonaliseerde aanpak.

Door uitsluitend op afspraak te werken en 100% tijd te maken voor de klant, kunnen we uitsluitend deze panden aanbieden die het best passen binnen de verwachtingen van elke klant. Hierbij dragen wij discretie hoog in het vaandel !

Onze filosofie is 'beloof wat je kan doen, en doe wat je belooft'.